Korporativne stranice

Izjava o sigurnosti i privatnosti

Izjava o privatnosti

Sibeg d.o.o. (u daljnjem tekstu: Društvo) brine o zaštiti Vaše privatnosti pri obradi Vaših osobnih podataka i svi osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta na našim internet stranicama obrađuju se u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Naša web stranica uključuje i veze (linkove) na druge internet stranice, čiji sadržaj nije pod kontrolom Društva. Društvo ne može prihvatiti nikakvu odgovornost za sadržaj unutar tih internet stranica.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Prilikom posjete našoj internet stranici, naš internet poslužitelj automatski bilježi ime vašeg davatelja internet usluga, internet stranice s koje nas posjećujete, internet stranice koje zapravo posjećujete te datum i trajanje Vašeg posjeta. Dodatni osobni podaci pohranjuju se isključivo uz Vašu privolu, na primjer u slučaju registracije, ankete, natječaja ili izvršenja ugovora.

Korištenje i dostupnost osobnih podataka

Sibeg d.o.o. koristit će prikupljene osobne podatke u svrhu evidencije kupaca te marketinške i srodne svrhe, uključujući korisničku podršku i mogućnost informiranja o novim proizvodima i uslugama. Vaši podaci bit će prikupljani, pohranjeni i obrađivani u skladu sa važećim zakonom, te će bit dostupni Društvu ili s njim povezanim društvima i mreži ovlaštenih partnera za potrebe marketinga i evidencije, uključujući korisničku podršku kupcima.

Dobrovoljnost sudjelovanja

Mi bismo željeli koristiti vaše podatke kako bismo Vas obavijestili o našim proizvodima i uslugama, ali i kada nam je bitno Vaše mišljenje. Naravno Vaše sudjelovanje je potpuno dobrovoljno.

Sukladno članku 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka u bilo kojem trenutku, u potpunosti ili djelomice, besplatno i bez ikakvog objašnjenja možete odustati od dane privole i zatražiti prestanak daljnje obrade Vaših osobnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema Vama. Opoziv možete podnijeti osobno ili e-poštom na adresu info@yamaha.com.hr Sukladno članku 19. Zakona o zaštiti osobnih podataka, u roku od 30 dana od dana podnošenja zahtjeva, Sibeg d.o.o. će Vam omogućiti ostvarivanje prava na uvid u Vaše osobne podatke odnosno dostaviti Vam obavijesti, izvatke, potvrde i ispise u vezi Vaših osobnih podataka koji se obrađuju. Na Vaš zahtjev ili na vlastitu inicijativu, Sibeg d.o.o. će dopuniti, izmijeniti ili brisati osobne podatke ako su nepotpuni, netočni, neažurni ili ako njihova obrada nije u skladu sa Zakonom, te će Vas o tome izvijestiti najkasnije u roku od 30 dana.

Sigurnost

Društvo koristi tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bismo zaštitili podatke koje kontroliramo protiv slučajne ili namjerne manipulacije, gubitka, uništenja ili protiv pristupa neovlaštenih osoba.

Pravo na izmjenu podataka

Imajte na umu: Sibeg d.o.o. zadržava pravo u bilo koje vrijeme uvesti promjene u specifikaciji i opremi. Sve prikazane specifikacije mogu varirati i možda nisu dostupne u Hrvatskoj.

Sljedeći uvjeti i odredbe vezane uz korištenje fotografija sa mrežnih stranica

https://www.facebook.com/yamaha.com.hr/

Uvjeti i odredbe čitavanja i korištenja Facebook Timeline Sibeg

naslovne slike

- Dozvoljeno je mijenjati fotografije koristeći se funkcionalnostima aplikacije

- Dozvoljeno je mijenjanje i spremanje fotografija na lokalni medji (tvrdi disk)

- Nije dozvoljeno dodavanje kopija fotografija prijetećeg, klevetničkog i/ili uvredljivog sadržaja

- Nije dozvoljeno korištenje fotografija u komercijalne svrhe

Pravila o povjerljivosti podataka servisa za spremanje poveznica AddThis

Izvod iz pravilnika o povjerljivosti podataka servisa AddThis na snazi od 07.05.2009.:

Koje podatke prikupljamo?

Tijekom općeg korištenja stranica, usluga ponuđenih na stranicama ili druge upotrebe naznačene u nastavku, prikupljamo osobne, demografske i podatke o preferencama, e-mail adrese te druge osobne podatke ("Osobni podaci") od svih korisnika i posjetitelja stranice. Svi korisnici moraju prihvatiti primjenjive Uvjete korištenja objavljene na stranici.

Također prikupljamo određene podatke koji se ne mogu koristiti za identifikaciju korisnika i koje možemo ponuditi trećim stranama. Takvi ne-osobni podaci obično uključuju zbirne podatke, preglede i druge podatke o korištenju te mogu uključivati, primjerice, statistiku o ukupnom broju korisnika, podatke vezane uz internetske preglednike korisnika i uzorke korištenja widget aplikacija. Prikupljamo i ne-osobne podatke o IP adresama svih korisnika radi dijagnostike problema na našem poslužitelju i radi administracije stranica.

Kada koristite stranice, možemo stvoriti "kolačiće" na vašem računalu da bismo vam olakšali korištenje i održavanje korisničke sesije i možemo prikupiti osobne podatke pomoću tih kolačića da bismo vas mogli identificirati vezano uz ove stranice i pratiti vaše korištenje stranica sukladno ovim pravilima.

Svaki korisnik koji ostavi svoje osobne podatke potvrđuje da je stariji/starija od 13 godina. U pravilu ne prikupljamo ni ne držimo osobne podatke pojedinaca za koje znamo da su mlađi od 13 godina i niti jedan dio naše stranice nije namijenjen tomu da privlači osobe mlađe od 13 godina. Držimo do zaštite privatnosti djece. Stoga, ako saznamo da je korisnik mlađi od 13 godina, poduzet ćemo mjere da se osobni podaci tog korisnika izbrišu iz naših baza podataka i korisnik spriječi u daljnjem korištenju stranica.

Cijeli tekst pravila o povjerljivosti podataka potražite na http://www.addthis.com/privacy

Informacije o Pravima i uvjetima korištenja možete pronaći na stranici Uvjeti korištenja, a detalje oko “kolačića” (cookies) na stranici - Cookies