UMX EFI

kontaktirajte za cijenu
Detalji Tehnički podaci

UMX EFI 

Ako trebate obaviti posao, zašto ga ne biste obavili kako treba? Čvrsti model Yamaha UMX EFI dizajniran je za teške uvjete rada i obavljanje velikog raspona zadataka, u zatvorenom ili otvorenom prostoru. Ovo gospodarsko vozilo, kojim se jednostavno upravlja, zbog svojeg je velikog teretnog prostora i prostranog prednjeg spremišta brz i učinkovit način za prijevoz opreme i namirnica.

Model UMX EFI. Spreman za naporan radni dan

U srcu ovog kompaktnog radnog stroja dokazani je snažan EFI agregat od 400 ccm koji se lagano pokreće i pruža ujednačenu i učinkovitu snagu na svakom terenu, u parku, ljetovalištu, igralištu za golf, farmi, zračnoj luci, tvornici... samo odaberite smjer i krenite

Dva ergonomski oblikovana pojedinačna sjedala i sustav promjenjive stope ovjesa rade zajedno kako bi vozaču pružili visoku razinu udobnosti, što pruža veliki užitak pri radu ovim okretnim, laganim i jednostavno upravljivim gospodarskim vozilom – a on je za vas spreman naporno raditi 24 sata na dan svih 7 dana u tjednu.

Kratki pregled

 • Lagano vozilo za komunalne radove i radove održavanja
 • Čvrst, elegantan i kompaktni dizajn
 • Aluminijski teretni prostor sa stražnjim vratima koja se otvaraju jednim dodirom
 • Dva pojedinačna sjedala sa središnjom konzolom
 • Uglađen i pouzdan benzinski EFI agregat od 400 ccm
 • 29-litarski prednji spremnik – otvaranje jednim dodirom
 • Ploča za zaštitu podvozja u situacijama uobičajene terenske vožnje
 • Praktično mjesto lijevka za ponovno punjenje
 • Široke gume za udobnost na cesti i izvan nje
 • Snažne jedinice LED osvjetljenja u obliku reflektora

 • alt

  Aluminijski teretni prostor sa stražnjim vratima koja se otvaraju jednim dodirom

  Yamaha UMX zaista je čvrst model, tako da je uvijek spreman za naporan rad, danju i noću ako je to potrebno – u svim vremenskim uvjetima. Dizajniran je za prijevoz alata, opreme i potrepština dojmljive težine, zahvaljujući izdržljivom aluminijskom teretnom prostoru s praktičnim stražnjim vratima koja se otvaraju jednim dodirom. Prostrani teretni prostor dugačak je 104,6 cm, širok 116,6 cm i dubok 30,2 cm.

 • alt

  2 pojedinačna sjedala i središnja konzola

  Model UMX ima promišljeni interijer s 2 sjedala, praktičnom središnjom konzolom i podstavljenim naslonima za ruke za dodatnu sigurnost. U kombinaciji promjenjive stope ovjesa i širokih guma, ovaj praktični raspored vozaču i putniku pruža udobnu vožnju, čak i na manje savršenim cestama i stazama. Otvorene strane omogućuju brz i jednostavan ulazak u model UMX i izlazak iz njega.

 • alt

  Uglađena i snažna EFI jedinica napajanja

  U srcu okretnog i lako upravljivog modela UMX nalazi se robustan i pouzdan, jednocilindrični, zrakom hlađeni, agregat od 400 ccm koji pruža snažne performanse uz niske uporabne troškove i odličnu ekonomičnost. Tu je i model s električnim pogonom od 5,0 kW (UMX AC) idealan za primjenu u zatvorenim prostorima i okolišima osjetljivim na buku.

 • alt

  Robusna i izdržljiva karoserija

  Ovaj čvrsti radni konj spreman je za široku paletu poslova u različitom okolišu, a čvrsta i izdržljiva karoserija osmišljena je kako bi izdržala uporabu u teškim uvjetima. Prednja LED svjetla u stilu uvučenog reflektora naglašavaju odlučnost izgleda, a široke gume raspoređuju opterećenje kako bi se smanjio utjecaj na površinu.

 • alt

  Prostrani prednji spremnik od 29 litara

  Pored velikog stražnjeg teretnog prostora, UMX ima i praktičnu, prostrani prednji spremnik s poklopcem na kojem se nalazi praktični mehanizam za otvaranje jednim dodirom. Nudeći zaštitu od najgorih vremenskih uvjeta – a kapaciteta od 29 litara – idealan je za pohranu alata i opreme kada ste u pokretu.

 • alt

  Čvrsta ploča za zaštitu podvozja i stabilan ovjes

  UMX je osmišljen i spreman za brzo obavljanje posla – tako da to vozilo možete odabrati kada trebate brzo i učinkovito doći do tamo. Dizajniran za rad na različitim površinama, čak i nestabilnim, njegova čvrsta ploča za zaštitu podvozja, stabilni ovjes i široke gume pružaju mu mogućnost prolaska uobičajenim neravnim terenima, što ga čini podobnim za rad u različitim okruženjima.

 • alt

  Jednostavan za vožnju, manevriranje i rad

  Ovo robusno gospodarsko vozilo osmišljeno je kako bi vama i vašem timu omogućilo još više iskoristite svaki radni dan. Potpuno automatski mjenjač čini model UMX vrlo jednostavnim za vožnju, prednji pretinci i teretni prostor koji se otvaraju jednim dodirom štede vrijeme i smanjuju trud – a tu je i vanjski lijevak za brzo i jednostavno ponovno punjenje.

 • alt

  Uglađeni, tihi i učinkoviti radnik

  Osim dobrog, odlučnog izgleda, njegova uglađena i tiha učinkovitost jedan je od glavnih razloga za odabir Yamahina modela UMX EFI. Materijali za prigušivanje širenja zvuka integrirani su u karoseriju kako bi se osigurala iznimno niska razina buke agregata – osobito važno kada radite u i u blizini prostora u kojima se provodi slobodno vrijeme i drugim osjetljivim sredinama.

Dimenzije    
Ukupna dužina   3.032 mm
Ukupna širina   1.253 mm
Sveukupna visina (s krova)   1.824 mm
Međuosovinski razmak   1.961 mm
Front wheel tread   1.023 mm
Rear wheel tread   1.021 mm
Minimalna udaljenost od tla   115 mm

Napajanje/Pogon    
Tip agregata     OHV, EFI, 4-takta, Benzinski
Zapremina   402 cm3
Provrt x hod   85,0 mm x 70,8 mm
Snaga   9,4 kW (12,6 KS) @3600 o/min
Omjer kompresije   8.2:1
Sustav podmazivanja   Uljno podmazivanje zapljuskivanjem
Kapacitet spremnika za ulje
  1,1 l
Sustav paljenja
  TCI
Šasija    
Okvir   Automotive style HybriCore™ Chassis, polyester/urethane powder topcoat
Tijelo   Thermoplastic olefin, 2-part top coat of automotive-grade polyurethane
Upravljanje   Nosač i zupčanik
Prednji ovjes   Strut suspension
Stražnji ovjes   Mono-linkage
Kočnice   Self-adjusting, mechanical drum brakes on all 4 wheels
Sjedalo   Bucket seats made of polyurethane foam bonded to a durable vinyl cover
Performance    
Maksimalna brzina unaprijed   31 km/sat
Radijus okretanja 
4 metra
Općenito    
Suha težina (kg)   455,4 kg
Kapacitet tovarnog prostora   363 kg
Dimenzije tovarnog prostora (DxŠxV)   1.046 mm x 1.166 mm x 302 mm
Dimenzija guma   20 x 10 -10 (4 sloja)
Kapacitet sjedala   2 osobe