Snižena cijena

TRACER 7 2024

10.299,00 €9.899,00 €
Detalji Tehnički podaci Dodatna opremaKonfigurator opreme

POSEBNA PONUDA MODEL 2023 MPC: 9.699 EUR

Uz uzbudljiv karakter i puno više stava, TRACER 7 ima opremu koja će vam podići adrenalin pri svakoj vožnji. Nakon posla ili vikendom, ovaj dinamična sportska krstarica spremna je oduševiti vas izvanrednom izvedbom i laganom okretnošću.

Agregat zapremnine 690 ccm, koji udovoljava normi EU5, ima tehnologiju neravnomjernog rasporeda paljenja koja stvara val linearnog okretnog momenta koji jednostavno navire kroz raspon okretaja za izvanredno ubrzanje u svakom stupnju prijenosa – a kompaktno podvozje i prilagodljiv ovjes brzo i precizno režu zavoje. Aerodinamična karoserija s dvostrukim LED glavnim svjetlima pojačava suvremeni dizajn motocikla i snažan dobar izgled – dok vam TFT mjerni instrument u boji prikazuje obavijesti s vašeg pametnog telefona. Uz ergonomiju za putovanja na velike udaljenosti, široki upravljač i prilagodljiv zaslon, ovaj svestrani model srednje težine uvijek je spreman za vaše sljedeće putovanje. TRACER 7: Red je na vama.

Model TRACER 7 dizajniran je i konstruiran kako bi vam pružio uzbudljive performanse uz visoku razinu udobnosti i dinamičan stil u gotovo svakoj situaciji. Najnoviji TFT instrumenti u boji poboljšavaju ukupno iskustvo vožnje sa suvremenim dizajnom i obavijestima s pametnog telefona.

Kratki pregled

Dostupna je i verzija snage 35 kW A2

TFT mjerni instrument koji prikazuje obavijesti s pametnog telefona

Agregat CP2 izdašnog okretnog momenta usklađen je s propisom EU5 i odlično reagira

Kompaktni poluoklop sportskog izgleda

Dvostruki LED projektorski farovi, kratka svjetla i pokazivači smjera

Najlakši u klasi

Podesivi prednji i stražnji ovjes

Aerodinamični vjetrobran s mogućnošću prilagodbe jednom rukom

Udoban ergonomski stil upravljanja vožnjom

Oblikovana odvojena sjedala za udobnost vozača i putnika

Autonomija dugog raspona


 • alt

  TFT instrumenti na kojima se prikazuju obavijesti s pametnog telefona

  TRACER 7 opremljen je iznimno kvalitetnim TFT zaslonom u boji dijagonale 5 inča s mogućim odabirom tema zaslona – Touring (krstarenje) ili Sport. Uz mogućnost povezivanja s pametnim telefonom putem aplikacije MyRide možete primati obavijesti o dolaznim pozivima, e-pošti i porukama, a možete pregledavati i pojedinosti podataka o vožnji.

 • alt

  Agregat CP2 izdašnog okretnog momenta usklađen je s propisom EU5 i odlično reagira

  Ništa drugo u klasi ne pruža takav osjećaj i ne zvuči tako dobro kao izvanredni Yamahin CP2 agregat zapremnine 690 ccm. Njegova filozofija neravnomjernog rasporeda paljenja pruža snažan i linearan okretni moment. Jedan od najuspješnijih Yamahinih agregata svih vremena ekonomičan je pogonski stroj koji udovoljava normi EU5 i iznimno dobro reagira pružajući maksimalno sportsku i najuzbudljiviju vožnju u svojoj klasi.

 • alt

  Lagani poluoklop sportskog izgleda prednjeg kraja

  Uz dinamični prednji kraj i kompaktnu konstrukciju, TRACER 7 ističe se dojmom koji se jednostavno ne može zanemariti! Besprijekorno ulazeći u pokrov spremnika, aerodinamični poluoklop nudi obilje zaštite od vjetra i vremenskih neprilika, a moderan dizajn podvlači dinamični karakter ove vodeće sportske krstarice.

 • alt

  Dvostruki LED projektorski farovi, kratka svjetla i pokazivači smjera

  Kao i projiciran snažan svjetlosni snop za izvrsnu vidljivost noćnu, kompaktni dvostruki projektorski LED farovi osiguravaju modelu TRACER 7 agresivan, suvremen i dinamičan izgled. Za dobru dnevnu vidljivost ova nova generacija sportske krstarice opremljena je svijetlim LED pozicijskim svjetlima i kompaktnim LED pokazivačima smjera.

 • alt

  Najlakši u klasi

  Uz kompaktno i lagano podvozje s dugom aluminijskom stražnjom vilicom, što pruža međuosovinski razmak od 1.460 mm, ovo je jedna od najokretnijih i najuzbudljivijih sportskih krstarica. Budući da je najmanja težina u klasi kombinirana s uzbudljivim visokim okretnim momentom, model TRACER 7 pruža odista izvanredno iskustvo vožnje.

 • alt

  Prilagodljivi prednji i stražnji ovjes

  TRACER 7 opremljen je prilagodljivim sustavima prednjeg i stražnjeg ovjesa koji vam omogućuju postizanje optimalnih performansi u različitim situacijama. Kompaktne vilice od 41 mm i stražnji amortizeri imaju prilagodnike preopterećenja i povratne amortizacijske sile koji olakšavaju postavljanje motocikla tako da pristaje različitim opterećenjima, uvjetima na cesti i rasponu stilova vožnje.

 • alt

  Aerodinamični vjetrobran s mogućnošću prilagodbe jednom rukom

  Elegantan i sportski aerodinamični vjetrobran dizajniran je za opuštenu i ugodnu vožnju smanjujući djelovanje vjetra na gornji dio tijela. Dorađeni ergonomski regulator vjetrobrana omogućuje jednostavnu prilagodbu visine jednom rukom. Za visoku razinu zaštite od vjetra i vremenskih uvjeta TRACER 7 opremljen je laganim štitnicima za ruke.

 • alt

  Udoban ergonomski stil upravljanja vožnjom

  TRACER 7 opremljen je širokim upravljačem koji pristaje aerodinamičnoj konstrukciji koja vam omogućuje veći nadzor nad stilom vožnje. Vaš uspravni položaj tijela pridonosi prirodnoj ergonomiji bez stresa kako bi se osigurala izvrsna udobnost i upravljivost, ističući osjećaj samopouzdanja koji pruža ovaj svestrani model srednje težine, baš kao da se radi o velikom motociklu.

 • alt

  Oblikovana odvojena sjedala za udobnost vozača i putnika

  Vi i putnik možete biti sigurni u izuzetno udobnu vožnju na modelu TRACER 7 zahvaljujući posebnom dizajnu sjedala. Uz oblikovani profil i moderne pojedinosti, jednodijelno dvostruko sjedalo poboljšava izvorne mogućnosti vožnje motocikla na duge staze.

 • alt

  Autonomija dugog dometa

  Elegantan spremnik goriva zapremnine 17 litara osigurava iznimnu autonomiju kada se upari s ekonomičnim CP2 agregatom.


AGREGAT  
 
Tip agregata  
2 cilindra, hlađenje tekućinom, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Zapremina  
689 cm³
Promjer x hod  
80.0 mm x 68.6 mm
Omjer kompresije  
11.5 : 1
Maksimalna snaga  
54.0 kW  @ 8.750 okr/min
Maksimalan okretni moment  
68.0 Nm (6.9 kg-m) @ 6.500 okr/min
Sustav podmazivanja  
Uljna pumpa
Napajanje gorivom  
Ubrizgavanje goriva
Tip spojke  
Mokra, višelamelna
Sustav paljenja  
TCI
Sustav pokretanja  
Električno
Sustav prijenosa  
6 brzina
Završni prijenos  
Lanac
ŠASIJA  
 
Okvir  
Čelični
Sustav prednjeg ovjesa  
Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda  
130 mm
Kut prednje vilice  
24º 50
Predtrag  
90 mm
Sustav stražnjeg ovjesa  
Njihajuća ruka (Link suspenzija)
Hod ovjesa straga  
130 mm
Prednja kočnica  
Dvostruki diskovi, Ø 282 mm
Stražnja kočnica  
Jednostruki disk, Ø 245 mm
Prednja guma  
120/70 ZR 17M/C(58W)
Stražnja guma  
180/55 ZR 17M/C(73W)
DIMENZIJE  
 
Ukupna dužina  
2.138 mm
Ukupna širina  
 806 mm
Ukupna visina  
1.270 mm
Visina sjedala  
835 mm
Međuosovinski razmak  
1.450 mm
Minimalna udaljenost od tla  
140 mm
Ukupna težina  
ABS 196 kg (sa punim spremnikom goriva)
Kapacitet spremnika goriva  
17 litara
Kapacitet spremnika ulja  
3.0 litara