Snižena cijena

TRACER 9 2024

13.399,00 €12.799,00 €
Detalji Tehnički podaci Dodatna opremaKonfigurator opreme

Predstavljamo novi dinamični model Yamaha TRACER 9. Lakši, brži i svestraniji nego ikada prije – uz elegantni novi aerodinamični oklop poboljšane ergonomije – ova vrhunska sportska krstarica nove generacije izrađena je kako bi vas i putnika odvela gdje god poželite.

Europska najprodavanija sportska krstarica u potpunosti je preoblikovana i ima 3-cilindrični agregat veće zapremnine obujma 890 ccm, koji proizvodi još jači okretni moment za neodoljivo ubrzanje. Bez obzira vozite li brzo zavojitim planinskim cestama ili prelazite velike udaljenosti autocestom, novo lagano podvozje osigurava okretnost sportskih motocikala uz stabilnost krstarice – samostalno i uz putnika.

Novi 6-osovinski IMU upravlja elektroničkim pomagalima osjetljivim na naginjanje koji vam pružaju preciznu kontrolu na različitim podlogama i u različitim vremenskim uvjetima – dok dvodijelni TFT mjerni instrument i potpuno LED osvjetljenje ističu vrhunska svojstva ove svestrane sportske krstarice. Uz puni kapacitet od 3 torbe i dometom od 350 km, TRACER 9 stvoren je da pobudi vaše osjećaje i odvede vas u novi svijet.

U 2015. prvi je TRACER 900 zauvijek promijenio klasu sportskih krstarica. Uz svoj CP3 agregat velikog okretnog momenta, sportsko podvozje i izvanrednu svestranost, Tracer 900 je bio odabir više od 50.000 europskih vozača koji žele okretan i uzbudljiv višenamjenski motocikl s puno stava. Možda i nije iznenađenje što je to najprodavaniji motocikl u klasi.

Kratki pregled

 • Agregat CP3 zapremnine 890 ccm, usklađen je s normom EU5
 • Lagani aluminijski okvir lijevan postupkom kontroliranog punjenja
 • Mogućnost montiranja 3 kofera
 • 6-osovinska IMU (Inertial Measurement Unit) uz dodatna pomagala za vožnju osjetljiva na naginjanje
 • Dizajn i stil sljedeće generacije
 • Potpuno LED osvjetljenje
 • Dvodijelni 3,5-inčni TFT mjerni instrument
 • Lagani i čvrsti kotači „SpinForged”
 • Novi podesivi sustav ovjesa
 • Prilagodljivo sjedalo s 2 položaja
 • Aerodinamični oklopi


 • alt


  TRACER 9 u brojevima

  Agregat CP3 zapremnine 889 ccm velikog okretnog momenta, proizvodi 93 Nm pri 7.000 o/min, uz maksimalnu izlaznu snagu od 119 KS pri 10.000 o/min. Ukupne mase od 213 kg i nosivosti od 193 kg ima spremnika goriva od 19 litara i domet više od 350 km.


 • alt


  Agregat CP3 zapremnine 890 ccm, usklađen je s normom EU5

  Razvijajući više linearnog okretnog momenta pri nižim okretajima, novi, tekućinom hlađeni CP3 agregat veće zapremnine, od 890 ccm, postiže izuzetno ubrzanje i uzbudljive brzine na izlazima iz zavoja, čineći ovaj model TRACER 9 najviše sportskim ikad. Optimizirani omjeri prijenosa i profinjena A&S spojka pružaju iznimno uglađene performanse – a veličanstveni zvuk novog ispuha s dvije izlazne cijevi i preoblikovani sustav usisa pojačavaju uzbuđenje svake vožnje.


 • alt


  Lagani aluminijski okvir lijevan postupkom kontroliranog punjenja

  Nova generacija modela TRACER 9 opremljena je novodizajniranim aluminijskim okvirom Deltabox lijevanim postupkom kontroliranog punjenja koji osigurava višu razinu čvrstoće koja sportskim motociklima daje okretnost uz stabilnu sigurnost. Preoblikovana aluminijska stražnja vilica dulja je za 64 mm kako bi se osigurala odlična stabilnost pri velikim brzinama bez narušavanja okretnog karaktera motocikla.


 • alt


  Mogućnost montiranja 3 kofera

  Za veću svestranost i praktičnost, TRACER 9 nudi vam mogućnost ugradnje ukupno tri tvrda kofera za prtljagu, omogućujući vama i suputniku da ponesete kompletu opremu na svakom putovanju. Uz povećanje ukupne nosivosti od 7 %, ova dinamična sportska krstarica ima nosivost od 193 kg.


 • alt


  6-osovinska IMU (Inertial Measurement Unit, jedinica za mjerenje inercije) uz dodatna pomagala za vožnju osjetljiva na naginjanje

  TRACER 9 je sada opremljen nekim od najnaprednijih elektroničkih pomagala za vožnju koja vam pružaju dodatno samopouzdanje i preciznu upravljivost u različitim vremenskim uvjetima i raznim uvjetima na cesti. Razvijen iz modela R1M, kompaktni novi 6-osovinski IMU upravlja s 3 načina osjetljivosti na naginjanje sustava nadzora prianjanja stražnjeg kotača (TCS, Traction Control System), kao i sustavom nadzora proklizavanja (SCS, Slide Control System), sustavom nadzora podizanja prednjeg kotača (LIF, LIFt Control System) i sustavom nadzora kočenja (BC, Brake Control).


 • alt


  Dizajn i stil sljedeće generacije

  Kompaktan i aerodinamičan dizajn novog oklopa modelu TRACER 9 pruža suvremen i dojmljiv izgled koji savršeno prenosi uzbudljivi sportski karakter motocikla uz njegove svestrane mogućnosti krstarenja. Lagani oklop poboljšava udobnost u vožnji na velikim udaljenostima, a spremnik za gorivo od 19 litara osigurava raspon između zaustavljanja za točenje goriva veći od 350 km.


 • alt


  Potpuno LED osvjetljenje

  TRACER 9 u potpunosti je opremljen kompaktnom LED rasvjetom. Odvojena monofokusna duga/kratka glavna svjetla daju motociklu dinamični novi izgled i pružaju vrhunsku rasvjetu u svakoj situaciji. LED pokazivači smjera pojačavaju status vrhunskog motocikla, a stražnja svjetla specifična su baš za liniju modela Tracer poboljšavajući lagani izgled motocikla i sportski osjećaj.


 • alt


  Dvodijelni 3,5-inčni TFT mjerni instrument

  Dvodijelni 3,5-inčni TFT zasloni pružaju intuitivne podatke jednostavne za čitanje koji vam omogućuju da se potpuno informirani usredotočite na vožnju. Dok lijevi zaslon prikazuje bitne operativne informacije kao što su brzina, broj okretaja u minuti, prijenos i način pomoći vozaču, desni zaslon sadrži sporedne podatke, uključujući mjerač okretaja, temperaturu te mjerač puta 1 i mjerač puta 2.


 • alt


  Lagani i čvrsti kotači „SpinForged”

  Najlakši dizajn ikad u Yamahi serijske proizvodnje – težak je 700 g manje od prethodnog modela – novi SpinForged kotači smanjuju neovješenu težinu za vrhunski osjećaj i još bolje performanse. Kao što to čini smanjenje ukupne težine na 213 kg i ovi iznimno lagani kotači doprinose većoj učinkovitosti potrošnje goriva nove generacije modela TRACER 9.


 • alt


  Prilagodljiv ovjes

  Potpuno prilagodljiva prednja vilica od 41 mm modela TRACER 9 omogućuje jednostavnu prilagodbu kako bi se postiglo najbolje postavljanje za svaku vožnju – bez obzira vozite li se sami ili u dvoje. Na stražnjoj strani kompaktni je amortizer koji se također može prilagoditi opterećenju i uvjetima vožnje – 64 mm dulja stražnja aluminijska vilica osigurava prošireni međuosovinski razmak za bolju stabilnost pri većim brzinama i s većim opterećenjima.


 • alt


  Prilagodljivo sjedalo s 2 položaja

  Raspored upravljača, oslonaca za noge i sjedala modela TRACER 9 pomno je razvijen kako bi vam pružio sportski, a istodobno i udobni položaj za vožnju iz kojeg možete udobno upravljati. Novo sjedalo s 2 položaja omogućuje podešavanje visine bez alata, što vam omogućuje prilagodbu ergonomije kako bi pristajalo vašem stilu vožnje i tjelesnoj građi.


 • alt


  Aerodinamični oklopi

  Novi TRACER 9 opremljen je lijepo oblikovanim aerodinamičnim oklopom i visokim vjetrobranom koji pružaju bolju zaštitu od vjetra i smanjuju udare. Zajedno s povećanim dometom od 350 km, novi oklop omogućuje vam prelazak velikih udaljenosti u udobnosti, samostalno i sa suputnikom.


AGREGAT  
 
Tip agregata  
3 cilindra, hlađenje tekućinom, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Zapremina  
890 cm³
Promjer x hod  
78.0 mm x 62.1 mm
Omjer kompresije  
11.5 : 1
Maksimalna snaga  
87.5 kW (119 KS) @ 10.000 okr/min
Maksimalan okretni moment  
93 Nm (8.9 kg-m) @ 8.500 okr/min
Sustav podmazivanja  
Mokri karter
Napajanje gorivom  
Ubrizgavanje goriva
Tip spojke  
Mokra, višelamelna
Sustav paljenja  
TCI
Sustav pokretanja  
Električno
Sustav prijenosa  
6 brzina
Završni prijenos  
Lanac
ŠASIJA  
 
Okvir  
Dijamant
Sustav prednjeg ovjesa  
USD teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda  
130 mm
Kut prednje vilice  
25º
Predtrag  
108 mm
Sustav stražnjeg ovjesa  
Njihajuća ruka (Link suspenzija)
Hod ovjesa straga  
122 mm
Prednja kočnica  
Dvostruki diskovi, Ø 298 mm
Stražnja kočnica  
Jednostruki disk, Ø 245 mm
Prednja guma  
120/70ZR17M/C (58W)
Stražnja guma  
180/55ZR17M/C (73W)
DIMENZIJE  
 
Ukupna dužina  
2.175 mm
Ukupna širina  
885 mm
Ukupna visina  
1.430 / 1.470 mm
Visina sjedala  
810 / 825 mm
Međuosovinski razmak  
1.500 mm
Minimalna udaljenost od tla  
135 mm
Ukupna težina  
213 kg
Kapacitet spremnika goriva  
19 litara
Kapacitet spremnika ulja  
3.4 litara