X-MAX 300 Tech MAX 2024

7.549,00 €
Detalji Tehnički podaci Dodatna opremaKonfigurator opreme

Uz izvrsne performanse zajedno s dinamičnim dobrim izgledom i funkcionalnošću koja je vodeća u klasi, XMAX 300 Tech MAX iznimnih specifikacija jasan je odabir za svakoga tko traži vrhunsko iskustvo vožnje. A sada Yamaha podiže ovaj sportski skuter na višu razinu s potpuno novim modelom koji vam nudi još više.

Opremljen tehnološki naprednim TFT instrumentima od 4,2 inča, potpuno u boji, koji sadrže višetematski informacijski zaslon, ovaj vrhunski sportski skuter omogućuje vam povezivanje s pametnim telefonom. Lako je primati poruke i e-poštu, birati glazbu i još mnogo toga – a za putovanje autocestom bez stresa i opušteno krstarenje vikendom, XMAX 300 Tech MAX opremljen je novim navigacijskim sustavom tvrtke Garmin. Dinamični kutni dizajn karoserije s novim prednjim glavnim svjetlom u obliku slova X pruža modelu XMAX 300 Tech MAX još oštriji i dojmljiviji izgled – a bočni poklopci novog 3D oblika bumeranga naglašavaju čisti MAX DNK. Uz namjenske boje kao i ekskluzivne aluminijske ploče za noge, posebnom završnom obradom dijelova karoserije i presvlakom sjedala u stilu kože, ovo je pametan put kojim treba poći.

Opremljen vrhunskom specifikacijom te nizom posebnih komponenti i ekskluzivnih boja, novi tehnološki napredni XMAX 300 Tech MAX dizajniran je za pružanje uzbudljivih sportskih performansi zajedno s prepoznatljivim stilom, prvoklasnom udobnošću i visokom razinom funkcionalnosti.

Kratki pregled

TFT instrumenti od 4,2 inča u potpunoj boji

Spajanje s pametnim telefonom

Ugrađen navigacijski sustav koji funkcionira putem pametnog telefona

Dinamičan dizajn karoserije

Radikalno glavno svjetlo u obliku slova X

Visoko montirani prednji pokazivači smjera

Potpuno LED osvjetljenje

Sjedalo novog oblika s presvlakom u stilu kože

Spremište za 2 integralne kacige

Agregat Blue Core zapremnine 300 ccm usklađen s normom EURO5

Sustav kontrole proklizavanja (TCS)

Paljenje bez ključa Smart Key

Prilagodljivi vjetrobran i ručke

Završni sloj Tech MAX

Namjenska boja za model Tech MAX


TFT instrumenti od 4,2 inča u potpunoj boji

TFT instrumenti od 4,2 inča u potpunoj boji

4,2-inčni TFT zaslon u boji pruža povećanu funkcionalnost – a iznad glavnog zaslona nalazi se zasebni 3,2-inčni LCD brzinomjer. S pomoću prekidača u skupini na lijevoj ručki upravljača možete mijenjati zaslone i birati između višetematskih informacijskih mogućnosti, dodajući novu dimenziju svakoj vožnji.

Spajanje s pametnim telefonom

Spajanje s pametnim telefonom

Tijekom vožnje modela XMAX 300 Tech MAX možete ostati povezani s prijateljima, obitelji i kolegama s posla putem besplatne aplikacije MyRide. Ugrađena komunikacijska upravljačka jedinica (engl. Communication Control Unit, CCU) omogućuje vam jednostavno povezivanje vašeg pametnog telefona sa strojem i gledanje obavijesti o pozivima i porukama – kao i slušanje glazbe* te pristup širokom rasponu podataka i još više toga, putem TFT zaslona od 4,2 inča u boji. (* Za odgovaranje na pozive i/ili slušanje glazbe potrebne su slušalice povezane putem tehnologije Bluetooth®.)

Ugrađen navigacijski sustav koji funkcionira putem pametnog telefona

Ugrađen navigacijski sustav koji funkcionira putem pametnog telefona

TFT informacijski zaslon od 4,2 inča u potpunoj boji podržava sustav Garmin navigacije* s pomoću aplikacije Garmin StreetCross. Nakon što postavite svoje odredište, s pomoću prekidača na upravljaču kartu možete povećavati i smanjivati i pristupati podacima o prometu u stvarnom vremenu, preostaloj udaljenosti, procijenjenom vremenu dolaska i drugim podacima. (*Aplikacija za navigaciju nije dostupna u nekim zemljama. Podaci o ograničenjima brzine, prometu itd. nisu dostupni u nekim zemljama i regijama. Podaci o ograničenju brzine također se možda neće pravovremeno ažurirati, a ograničenja brzine mogu se mijenjati ovisno o dobu dana, kao što je u zonama škola ili oko gradilišta.)

Dinamičan dizajn karoserije

Dinamičan dizajn karoserije

XMAX 300 Tech MAX isporučuje se s dinamičnom i futurističkom karoserijom usko zbijenog obrisa. Prednji poklopac pod većim kutom i preoblikovani poklopci vilice naglašavaju čisti MAX DNK ovog sportskog skutera, a bočni poklopci u 3D obliku bumeranga koji uključuju izlazni otvor za toplinu koju stvara agregat naglašavaju dojmljivu prisutnost ovog stroja na ulici.

Radikalno glavno svjetlo u obliku slova X

Radikalno glavno svjetlo u obliku slova X

Ovaj vrhunski sportski skuter visokog statusa ima prepoznatljiv prednji kraj s LED glavnim svjetlom u obliku naglašenog slova X i dizajn pozicijskog svjetla koji svima ispred vas daje do znanja da dolazi XMAX. Futuristički izgled pojačan je dvostrukim LED stražnjim svjetlima, koja tvore oblik slova X, s integriranim pokazivačima smjera koji savršeno odgovaraju dinamičnom dizajnu karoserije.

Visoko montirani prednji pokazivači smjera

Visoko montirani prednji pokazivači smjera

Dinamična karoserija opremljena je visoko postavljenim LED prednjim pokazivačima smjera koji ne samo da izgledaju sjajno nego su također oblikovani tako da su jasno vidljivi drugim sudionicima u prometu kada se krećete u uvjetima gustog prometa.

Potpuno LED osvjetljenje

Potpuno LED osvjetljenje

Vrhunska specifikacija modela XMAX 300 Tech MAX uključuje LED glavno svjetlo u obliku slova X i LED pozicijska svjetla, kao i dvostruka LED stražnja svjetla s integriranim stražnjim LED pokazivačima smjera koja naglašavaju njegov futuristički i dinamičan izgled.

Poboljšana ergonomija i presvlaka sjedala u stilu kože

Poboljšana ergonomija i presvlaka sjedala u stilu kože

Dizajn sjedala osigurava povećani luksuz u vožnji i poboljšanu ergonomiju te omogućuje lakši doseg nogu do tla. Model Tech MAX ima ekskluzivnu presvlaku sjedala u stilu kože sa šavovima zlatne boje koju nadopunjuju presvlake u stilu kože za poklopce pretinaca, dajući usklađeni izgled koji pojačava doista dojmljivu specifikaciju najboljeg u klasi ovog sportskog skutera.

Spremište za dvije integralne kacige

Spremište za dvije integralne kacige

U prostrani pretinac ispod sjedala možete smjestiti dvije integralne kacige* kada se parkirate – a kada ste u pokretu ovaj je prostor idealan za nošenje svega, od opreme za teretanu i osobnih stvari do namirnica ili obroka koji nosite sa sobom. (*Ovisno o modelu kacige.)

Agregat Blue Core zapremnine 300 ccm

Agregat Blue Core zapremnine 300 ccm

Yamahina napredna tehnologija Blue Core maksimizira snagu uz smanjenu potrošnju goriva. Ekonomični, jednocilindrični, tekućinom hlađen agregat, ima zapremninu od 300 ccm i pruža uzbudljive performanse za brzo i učinkovito svakodnevno putovanje zajedno s puno zabave tijekom vikenda!

Sustav kontrole protiv proklizavanja (engl. Traction control system, TCS)

Sustav kontrole protiv proklizavanja (engl. Traction control system, TCS)

Kontrola proklizavanja standardna je oprema modela XMAX 300 Tech MAX i dizajnirana je za ulijevanje većeg osjećaja povjerenja kada se vozite na mokrim ili skliskim površinama. Sofisticirana elektronika odmah intervenira kako bi smanjila pogonsku silu na stražnjem kotaču ako se otkrije bilo kakva tendencija proklizavanja, što svaku vožnju čini ugodnijom.

Paljenje bez ključa s pomoću sustava Smart Key

Paljenje bez ključa s pomoću sustava Smart Key

Yamahino paljenje bez ključa Smart Key čini svako putovanje jednostavnijim i praktičnijim. Samo pripazite da sa sobom nosite pametni ključ kako biste mogli otključati i pokrenuti model XMAX 300 Tech MAX – i bez ključa pristupiti odjeljcima za gorivo i pohranu. Također možete locirati svoj skuter na prometnom parkiralištu pritiskom gumba na daljinskom upravljaču.

Prilagodljivi vjetrobran i ručke

Prilagodljivi vjetrobran i ručke

XMAX 300 Tech MAX jednostavno je prilagoditi različitim stilovima vožnje i fiziologijama. Vjetrobran se može prilagoditi u dva položaja po visini, a upravljač se može pomicati prema osobnim željama. Uz prostrane ploče za oslanjanje nogu i preoblikovano sjedalo lako je pronaći idealan položaj za vožnju.

Završni sloj Tech MAX

Završni sloj Tech MAX

Vrhunska specifikacija modela Tech MAX uključuje iznimno kvalitetnu prošivenu presvlaku sjedala u stilu kože s odgovarajućim poklopcima pretinaca prošivenim u stilu kože koji povećavaju ponos vlasništva. Ekskluzivne komponente uključuju aluminijske ploče za noge i aluminijske nosače retrovizora, kao i satenski kromirani umetak u sjedalu i Tech MAX aluminijske znakove na karoseriji.

Namjenska boja za model Tech MAX

Namjenska boja za model Tech MAX

XMAX 300 Tech MAX dostupan je u namjenskim bojama koje poboljšavaju njegov status vrhunskog modela. Odabrane komponente karoserije na ovom modelu, kao i niz ekskluzivnih značajki, obrađene su posebnim polu-metalik sjajnim završnim slojem koji naglašava ekskluzivnost ovog vrhunskog sportskog skutera.

Tehničke specifikacije

Specifikacije (PDF)
 • Agregat
  Tip agregata
  4-takta, Hlađenje tekućinom, SOHC, 4-ventila, EURO5, Jednocilindričan
  Zapremina
  292 ccm
  Provrt x hod
  70,0 × 75,9 mm
  Omjer kompresije
  10.9:1
  Maksimalna snaga
  20,6 kW pri 7250 o/min
  Maksimalan okretni moment
  29,0 Nm pri 5750 o/min.
  Sustav podmazivanja
  Mokri karter
  Napajanje gorivom
  Ubrizgavanje goriva
  Sustav paljenja
  TCI
  Sustav pokretanja
  Električno
  Sustav prijenosa
  Automatski s V-remenom
  Fuel consumption
  3 l / 100 km
  CO2 emission
  70 g/km
 • Šasija
  Sustav ovjesa sprijeda
  Teleskopske vilice
  Hod ovjesa sprijeda
  110 mm
  Sustav ovjesa straga
  Njihajuča ruka
  Hod ovjesa straga
  95 mm
  Prednja kočnica
  Hidraulični jednostruki disk, Ø 267 mm
  Stražnja kočnica
  Hidraulični jednostruki disk, Ø 245 mm (ABS)
  Prednja guma
  120/70-15
  Stražnja guma
  140/70-14
 • Dimenzije
  Ukupna dužina
  2180 mm
  Ukupna širina
  795 mm
  Ukupna visina
  1410 mm – 1460 mm (prilagodljiv vjetrobran)
  Visina sjedala
  795 mm
  Međuosovinski razmak
  1540 mm
  Minimalna udaljenost od tla
  135 mm
  Ukupna težina
  183 kg
  Kapacitet spremnika goriva
  13,2 l