Snižena cijena

D´elight 125

3.399,00 €2.999,00 €
Detalji Tehnički podaci Dodatna opremaKonfigurator opreme

Vrijeme je najdragocjenija stvar koju imate – a ono što vam je bitno jest biti u mogućnosti jednostavno prolaziti gradom i okolicom s najvećim mogućim stilom i učinkovitošću. Zabavan i jednostavan za vožnju, ovo atraktivno novo urbano prijevozno sredstvo jedno je od najbolje osmišljenih, najbržih i najekonomičnijih rješenja za osobnu mobilnost.

Jednostavno kretanje

Uz svježi i novi uniseks izgled, najnoviji skuter D’elight donosi sve gore navedeno - i još puno više! To je najlakši urbani skuter za kratke vožnje, što ga čini ugodnijim za vožnju i lakšim za manevriranje – a kompaktne dimenzije znače da je idealan za probijanje kroz prometne gužve.

Njegov tihi i ekonomični agregat od 125 ccm sada ima automatsku funkciju Start & Stop za smanjenje emisija radi čišćeg okoliša, dok se u prostor ispod dvostrukog sjedala može pohraniti integralna kaciga. Yamaha logo znači da je zajamčena pouzdanost – a uz svoju iznimno konkurentnu cijenu, novi model D’elight u svakom pogledu ima sve više smisla.

Kratki pregled

 • Novi dizajn s novim svjetlima i LCD instrumentima
 • Agregat Blue Core od 125 ccm koji udovoljava standardu EURO5
 • Najlakši u klasi
 • Veliko spremište ispod sjedala
 • Start & Stop tehnologija
 • 12-inčni prednji kotač, 10-inčni stražnji kotač • alt

  Novi dizajn s novim svjetlima i LCD instrumentima

  Uz potpuno obnovljen dizajn oklopa, novi model D’elight izgleda bolje nego ikad. Zahvaljujući preoblikovanom prednjem oklopu i zaobljenijem glavnom svjetlu – kao i novom LED pozicijskom svjetlu te novim pokazivačima smjera – ovo lagano gradsko prijevozno sredstvo jedan je od najboljih skutera u kategoriji od 125 ccm. Tu je i nova analogna kontrolna ploča s LCD zaslonom i svjetlima upozorenja.

 • alt

  Agregat Blue Core od 125 ccm koji udovoljava standardu EURO5

  Yamahina najnovija generacija Blue Core agregata od 125 ccm koji udovoljava standardu EURO5 ima vrhunsku tehnologiju koja osigurava maksimalnu učinkovitost uz izvanrednu pouzdanost. Maksimalni okretni moment stvara se pri mnogo nižim brzinama agregata u odnosu na ostale modele u klasi, što daje izvrsnu ekonomičnost uz jako ubrzanje.

 • alt

  Najlakši u klasi

  Uz težinu praznog vozila od 101 kg, D’elight je najlakši skuter u svojoj klasi. Mala težina čini ovaj novi univerzalni skuter toliko zabavnim za vožnju, kao i što ga čini agilnijim i upravljivijim u prometu te lakšim za parkiranje.

 • alt

  Veliko spremište ispod sjedala

  D’elight ima puno prostora za pohranu ispod sjedala – zapravo jedini je od skutera u klasi u koji se može spremiti integralna kaciga. Kada ste u pokretu, to je savršeno mjesto za nošenje osobnih stvari, a idealan je za vrijeme kada trebate navratiti u trgovinu po nekoliko dodatnih namirnica.

 • alt

  Start & Stop tehnologija

  D'elight je jedan od prvih skutera u klasi na kojem će se upotrebljavati najnovija tehnologija Start & Stop. Isključivanjem motora kada skuter miruje, smanjuju se emisije i povećava se ekonomičnost potrošnje goriva, pomažući pri smanjenju gradskog zagađenja, uz istodobnu uštedu novca.

 • alt

  12-inčni prednji kotač, 10-inčni stražnji kotač

  Jedinstvena kombinacija 12-inčnog prednjeg kotača i 10-inčnog stražnjeg kotača doprinosi svojstvima okretnog upravljanja modelom D'elight. Lagani aluminijski naplatci sa 6 krakova smanjuju ukupnu težinu, a prednja guma 90/90-12 i stražnja guma 100/90-10 osiguravaju izvrsno prianjanje.

 Mehanička bubanj kočnica s polukružnim   kočnim čeljustima

AGREGAT  
 
Tip agregata  
1 cilindar, zračno hlađenje, 4 takta, SOHC, 2 ventila
Zapremina  
125 cm³
Promjer x hod  
52.4 mm x 57.9 mm
Omjer kompresije     
10.2 : 1
Maksimalna snaga  
 6.2  kW ( 8,4 ks ) @ 7.000 okr/min
Maksimalan okretni moment  
9.8 Nm @ 5.000 okr/min
Sustav podmazivanja  
Uljna pumpa
Napajanje gorivom  
Ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja  
TCI
Sustav pokretanja  
Električno
Sustav prijenosa  
V-remen, automatski
ŠASIJA  
 
Okvir  
Čelični
Sustav prednjeg ovjesa  
Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda  
81 mm
Sustav stražnjeg ovjesa  
Njihajuća ruka
Hod ovjesa straga  
68 mm
Prednja kočnica  
Hidraulička jednostruka disk kočnica
Stražnja kočnica  

Prednja guma  
90/90-12
Stražnja guma  
100/90-10
DIMENZIJE  
 
Ukupna dužina  
1.805 mm
Ukupna širina  
685 mm
Ukupna visina  
1.160 mm
Visina sjedala  
800 mm
Međuosovinski razmak  
1.275 mm
Minimalna udaljenost od tla  
125 mm
Ukupna težina  
101 kg
Kapacitet spremnika goriva  
5,5 litara