Novo u ponudi

RAYZR 125

2.699,00 €
Detalji Tehnički podaci Dodatna opremaKonfigurator opreme

Cjenovno pristupačan, pouzdan i lijep, novi Yamahin skuter RayZR pruža vam potpunu slobodu kako biste bili tamo gdje želite. Uz ekonomičan agregat od 125 ccm i lagano podvozje ovo je najpametniji odabir za svakodnevni gradski prijevoz.

Pružajući Yamahinu kvalitetu i pouzdanost u kombinaciji s izvanrednom pristupačnošću i dinamičnim stilom, RayZR klasa je za sebe. Bez obzira na to jeste li novi vozač ili ste već vozili, ovaj novi skuter osnovne razine zaslužuje vašu pozornost svojom ljepotom, niskim troškovima vožnje i lakoćom vožnje!

Iznenadit ćete se kada vidite što sve pruža ovaj početnički skuter! Njegov ekonomični Blue Core agregat od 125 ccm ima posebnu značajku Power Assist za bolje ubrzanje – a uz težinu od samo 98 kg, RayZR iznimno je okretan u prometnim gradskim ulicama. Ima i dovoljno prostora za pohranu kacige* ili robe iz trgovine. (*Ovisno o obliku kacige, određeni modeli možda neće stati.) Široko dvostruko sjedalo osigurava opuštenu vožnju na svakom putovanju. a uz poznatu Yamahinu pouzdanost i široku mrežu trgovaca bezbrižnost dolazi kao standard. (**Ograničenja i zabrane mogu se primjenjivati prema važećim lokalnim zakonima ovisno o zemlji. Osim toga, Yamaha preporučuje svim vozačima da prođu tečaj osposobljavanja za vožnju motocikla prije vožnje nekog od vozila s dva ili tri kotača.)

Najlakši Yamahin skuter

Najlakši Yamahin skuter

Kamo god putovali, uvijek je dobro putovati lagano! Težak samo 99 kg RayZR Yamahin je najlakši skuter – koji omogućuje jedan od najbržih i najugodnijih načina kretanja po gradu. Njegova mala težina zaslužna je za bolje ubrzanje, veću okretnost i manju potrošnju goriva – a također olakšava guranje i hodanje pri parkiranju.

Agregat Blue Core od 125 ccm

Agregat Blue Core od 125 ccm

RayZR pogoni najnoviji Yamaha Blue Core agregat od 125 ccm koji pruža odzivne performanse uz niske emisije i dojmljivu ekonomičnost goriva. Za bolje ubrzanje iz mjesta, RayZR je opremljen posebnim električnim sustavom Power Assist koji daje dodatni poticaj kada ste u pokretu.

Sustav kreni-stani

Sustav kreni-stani

Ekološki sustav kreni-stani automatski gasi motor kada se zaustavite na semaforu ili križanju, smanjujući potrošnju goriva do 4 %. Njegov inovativni generator Smart Motor omogućuje iznimno tiho pokretanje motora – a to je također ključna tehnologija u osnovi posebnog sustava Power Assist koji vam omogućuje bolje ubrzanje iz stanja mirovanja.

LED svjetla i LCD instrumenti

LED svjetla i LCD instrumenti

Dinamičan prednji kraj modela RayZR ima središnje postavljeno LED glavno svjetlo, s LED pozicijskim svjetlom u obliku slova „Y” ugrađenim u sportski vjetrobran na ručki. Na stražnjem kraju nalazi se stilizirano LED svjetlo kočnice, a LCD instrumenti pojačavaju standardnu specifikaciju ovog skutera početne razine.

Sustav kočenja Unified Brake System

Sustav kočenja Unified Brake System

Za uglađenu i učinkovitu snagu zaustavljanja RayZR ima prednju disk kočnicu od 190 mm i stražnju bubanj kočnicu. Kada se primjenjuje samo stražnja kočnica, djelomično se uključuje i prednja kočnica. Kada se aktiviraju obje kočnice, Yamahin sustav ujednačenog kočenja automatski uravnotežuje snagu prednjeg i stražnjeg kočenja kako bi pomogao pri kontroliranom zaustavljanju.

Spremnik ispod sjedala

Spremnik ispod sjedala

Ispod sjedala nalazi se prostrani pretinac za pohranu zapremnine 21 litre u koji može stati većina integralnih – a ravna podnica pruža dodatni prostor za nošenje namirnica ili sportske torbe.

Udoban položaj za vožnju

Udoban položaj za vožnju

Uz RayZR ne dobivamo samo najlakši model u klasi, već i jedan od najudobnijih! Kombinacija širokog sjedala s dvije razine i prostranih podnica te prirodnog položaja upravljača vama i suputniku osigurava opuštenu vožnju.

Dinamični dizajn trupa u motociklističkom stilu

Dinamični dizajn trupa u motociklističkom stilu

Uz prednji oklop motociklističkog stila, zatamnjeni vjetrobran, uglaste retrovizore i kontrastne boje karoserije ovaj skuter oštrog izgleda donosi novi dinamičan stil u klasu urbane mobilnosti.

Sustav pokretanja jednim pritiskom

Agregat:

Tip agregata4-takta, SOHC, 2 ventila, Zračno hlađenje

Zapremina125 ccm

Provrt x hod52,4 mm × 57,9 mm

Omjer kompresije10.2:1

Maksimalna snaga6,0 kW pri 6500 o/min

Maksimalan okretni moment9,7 Nm pri 5000 o/min

Sustav podmazivanja Mokri karter

Napajanje gorivom Ubrizgavanje goriva

Sustav paljenjaTCISustav pokretanjaElektropokretač i nožno pokretanje

Sustav prijenosaAutomatski s V-remenom

Fuel consumption1,8 l / 100 kmCO2 emission42 g/km

Šasija:

Sustav ovjesa sprijeda Teleskopske vilice

Hod ovjesa sprijeda 90mm Sustav ovjesa straga Njihajuča ruka Hod ovjesa straga 80mm

Prednja kočnica Hydraulic single disc brake

Stražnja kočnica Mechanical leading trailing drum brake

Prednja guma 90/90-12 Tubeless Stražnja guma 110/90-10 Tubeless

Dimenzije:

Ukupna dužina 1880mm

Ukupna širina 685mm

Ukupna visina 1190mm

Visina sjedala 785mm

Međuosovinski razmak 1280mm

Minimalna udaljenost od tla 145mm

Ukupna težina 99kg

Kapacitet spremnika goriva 5.2L