Tricity 125 2023

4.749,00 € 35.781,34 kn
Detalji Tehnički podaci Dodatna opremaKonfigurator opreme

Ovaj suvremeni skuter s 3 kotača pogoni najnoviji agregat Blue Core zapremnine 125 ccm koji udovoljava normi EURO5 i ima novi sustav Stop & Start te pruža živahne performanse uz dojmljivu ekonomičnost goriva. Njegovi dvostruki prednji kotači koji se naginju daju vam osjećaj stabilnosti i samopouzdanja u zavojima kretanje modelom Tricity 125 vrlo je jednostavno! (*Ograničenja se mogu primjenjivati ovisno o zemlji u skladu s mjerodavnim zakonima. Osim toga, Yamaha preporučuje svim vozačima da prođu tečaj osposobljavanja za vožnju motocikla prije vožnje nekog od vozila s dva ili tri kotača.) Njegovo novo podvozje s poboljšanim stražnjim ovjesom i većom površinom podnice osigurava najvišu razinu udobnosti u vožnji – a uz nove povezane LCD instrumente u stvarnom vremenu možete pregledavati obavijesti o dolaznim pozivima, društvenim mrežama, e-pošti i tekstovima preuzimanjem Yamahine besplatne aplikacije MyRide. Tricity 125: Volim način na koji se krećem.

Tricity 125 tako je privlačan širokom krugu kupaca jer je jedini skuter na 3 kotača u klasi od 125 ccm – što ga čini najlakšim i najokretnijim vozilom za kretanje gradom ove vrste. Ovo prijevozno sredstvo jednostavno se upotrebljava i dizajnirano je da unese pravi osjećaj samopouzdanja u vožnji i povećani osjećaj stabilnosti koji ga čini idealnim za svakog.

Kratki pregled

Novi agregat Blue Core zapremnine 125 ccm koji udovoljava normi EURO5

Optimiziran raspored 3 kotača

Novo podvozje za veću udobnos

tStart & Stop tehnologija

Novorazvijeni stražnji ovjes s dva amortizera

Prednje i stražnje disk kočnice s optimiziranim objedinjenim sustavom kočenja (UBS)

Novi LCD instrumenti koji se mogu povezati s pametnim telefonom

Rukovanje sustavom Smart Key bez ključa

Veća površina podnice

LED glavno svjetlo sa širim svjetlosnim snopom

Spremište ispod sjedala i prednji džep


 • alt

  Novi agregat Blue Core zapremnine 125 ccm koji udovoljava normi EURO5

  Novi agregat modela Tricity 125 udovoljava normi EURO5 i upotrebljava Yamahinu naprednu tehnologiju Blue Core koja smanjuje emisije i jamči iznimno učinkovite performanse. Tihi pogonski stroj pruža dobro ubrzanje uz živahne performanse koje ovaj skuter s 3 kotača, kojim se upravlja s dozvolom B kategorije*, čine idealnim za nove vozače koji se žele pametno i elegantno kretati gradom. (*Ograničenja se mogu primjenjivati ovisno o zemlji u skladu s mjerodavnim zakonima. Osim toga, Yamaha preporučuje svim vozačima da prođu tečaj osposobljavanja za vožnju motocikla prije vožnje nekog od vozila s dva ili tri kotača.)

 • alt

  Optimiziran raspored 3 kotača

  Tricity 125 jedini je skuter s 3 kotača u kategoriji zapremnine 125 ccm, a njegovi dvostruki prednji kotači koji se mogu naginjati pružaju vam poboljšan osjećaj stabilnosti – pogotovo u zavojima ili na neravnim cestama. Na najnovijem modelu upotrebljavaju se prednosti poboljšanog upravljačkog sustava LMW Ackermann koji pruža prirodniji i sigurniji osjećaj u zavojima.

 • alt

  Novo podvozje za veću udobnost

  Nakon što iskusite model Tricity 125, nikada se nećete vratiti javnom prijevozu! Njegov novi okvir oblikovan je kako bi osigurao još veću razinu udobnosti u vožnji, a povećana čvrstoća okvira pruža prirodan osjećaj upravljanja koji vožnju modela Tricity 125 čini užitkom.

 • alt

  Agregat s tehnologijom Start & Stop

  Za veći užitak u vožnji u gradskom prometu novi Tricity 125 opremljen je inteligentnim sustavom Start & Stop. Kada stojite na semaforu agregat se automatski zaustavlja – smanjujući potrošnju goriva i emisiju štetnih plinova. Čim zakrenete gas skuter se automatski pokreće za jednostavnu i opuštenu vožnju – čak i u prometnim gužvama.

 • alt

  Novorazvijeni stražnji ovjes s dva amortizera

  Uz to što je jednostavan za uporabu, Tricity 125 jedan je od najudobnijih skutera zahvaljujući novom stražnjem ovjesu. Dulji stražnji amortizeri upijaju neravnine za uglađenu i stabilnu vožnju – bilo da ste sami ili prevozite putnika.

 • alt

  Prednje i stražnje disk kočnice s optimiziranim objedinjenim sustavom kočenja (UBS)

  Dizajniran imajući na umu nove vozače, sustav kočenja modela Tricity 125 dizajniran je tako da pruža uravnotežene i pouzdane performanse kočenja. Pri svakom pritisku kočnica, objedinjeni sustav kočenja (engl. Unified Braking System, UBS) automatski raspodjeljuje snagu na prednje i stražnje disk kočnice radi uglađenog i stabilnog kočenja.

 • alt

  Novi LCD instrumenti koji se mogu povezati s pametnim telefonom

  Tijekom vožnje modela Tricity 125 u stvarnom vremenu možete vidjeti obavijesti o dolaznim pozivima, društvenim mrežama, e-pošti i tekstovima na novim LCD instrumentima koji su povezani s pametnim telefonom. Sve što trebate jest preuzeti Yamahinu besplatnu aplikaciju MyRide na svoj pametni telefon, upariti ga sa skuterom s pomoću VIN-a i povezani ste!

 • alt

  Rukovanje sustavom Smart Key bez ključa

  Vlasništvo nad modelom Tricity 125 svodi se na udobnost i praktičnost, a uz paljenje bez ključa s pomoću sustava Smart Key nikada više nećete morati petljati u potrazi za ključevima! Ako sustav Smart Key imate uz džepu, torbi ili novčaniku, možete krenuti u sekundi.

 • alt

  Veća površina podnice

  Uz veću podnicu ima više prostora za noge, što vam omogućuje da pronađete najudobniji položaj za vožnju. Tricity 125 ima i novi oblik oslonaca za noge putnika koji lakše iskaču iz preklopljenog položaja.

 • alt

  LED glavno svjetlo sa širim svjetlosnim snopom

  Snažna LED glavna svjetla noću osiguravaju izvrsnu vidljivost noću, a novi dizajn reflektora koji pruža širi svjetlosni snop kratkog i dugog svjetla.

 • alt

  Spremište ispod sjedala i prednji džep

  Uz veliko spremište ispod sjedala i prednji džep, postoji puno prostora za nošenje osobnih predmeta dok ste u pokretu – i pohranu većine modela i veličina kaciga* kada ste parkirani. (*Ovisno o obliku kacige, određeni modeli možda neće stati.)

AGREGAT  
 
Tip agregata  
1 cilindar, hlađenje tekućinom, 4 takta, SOHC, 2 ventila
Zapremina  
124.8 cm³
Promjer x hod  
52.4 mm x 57.9 mm
Omjer kompresije  
10.9 : 1
Maksimalna snaga  
8.1 kW @ 9.000 okr/min
Maksimalan okretni moment  
10.4 Nm @ 5.550 okr/min
Sustav podmazivanja  
Uljna pumpa
Napajanje gorivom  
Ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja  
TCI
Sustav pokretanja  
Električno
Sustav prijenosa  
V-remen, automatski
ŠASIJA  
 
Okvir  
Čelični
Sustav prednjeg ovjesa  
Teleskopske vilice
Sustav stražnjeg ovjesa  
Njihajuća ruka
Prednja kočnica  
Dvostruki diskovi, Ø 220 mm
Stražnja kočnica  
Jednostruki disk, Ø 230 mm
Prednja gume  
90/80-14
Stražnja guma  
110/90-12
DIMENZIJE  
 
Ukupna dužina  
1.905 mm
Ukupna širina  
735 mm
Ukupna visina  
1.215 mm
Visina sjedala  
780 mm
Međuosovinski razmak  
1.310 mm
Minimalna udaljenost od tla  
120 mm
Ukupna težina  
152 kg
Kapacitet spremnika goriva  
6.6 litara