Snižena cijena

TRICITY 300 2024 - B kategorija !

9.349,00 €9.094,00 €
Detalji Tehnički podaci Dodatna opremaKonfigurator opreme

Tricity 300 je tu da vam promijeni život. Njegov dizajn s 3 kotača daje novi osjećaj stabilnosti i samopouzdanja – a budući da je najlaganiji i najelegantniji model u klasi, jasno je da predstavlja najpametniji način kretanja po gradu. 

Sve u vezi s ovim vrhunskim vozilom iz serije Urban Mobility osmišljeno je za jednostavno, lagano i zabavno putovanje. Dvostruki nagibni prednji kotači pružaju dodatni oslonac za jednostavno skretanje – a lagani upravljač i uske dimenzije olakšavaju kretanje kroz prometne ulice.

Svaki put kad se zaustavite, pri ruci vam je sustav Standing Assist – a kad se upali zeleno svjetlo, odzivni agregat Blue Core od 300 ccm, koji udovoljava standardu EURO5, prebacuje vas do vašeg odredište u rekordnom vremenu. Uz lijepo dizajniranu karoseriju i vodeće specifikacije u svojoj klasi, Tricity 300 najbolji je potez u gradu. * Ograničenja se mogu primjenjivati prema važećim lokalnim zakonima ovisno o zemlji.

Yamaha predstavlja sljedeću razinu serije Urban Mobility potpuno novim modelom Tricity 300. Njegov ekonomični motor Blue Core EURO5 od 300 ccm ima obilje snage za duge vožnje na autocesti. Moćni okretni moment i besprijekorno ubrzanje čine ga najpametnijim i najbržim načinom kretanja po gradu i okolici.

Kratki pregled

 • Sustav kontrole proklizavanja (TCS)
 • Disk kočnice velikog promjera
 • Serija Urban Mobility s 3 kotača i Tricity DNA
 • Standing Assist System
 • Najlaganiji u klasi / Autonomija
 • Veliki prostor za pohranu
 • LCD instrumenti i visokokvalitetna završna obrada
 • Ekonomičan i snažan Blue Core od 300 ccm kompatibilan s normom EURO5 • Serija Urban Mobility s 3 kotača i Tricity DNA

  Serija Urban Mobility s 3 kotača i Tricity DNA

  Yamaha otvara svijet serije Urban Mobility još široj publici s modelom Tricity 300. Zahvaljujući dinamičnom stilu i svestranoj performansi, uz najbolje specifikacije u klasi i korisniku prilagodljivu tehnologiju, ovaj pristupačni skuter s 3 kotača može se voziti s vozačkom dozvolom za vozilo B kategorije*, što većem broju ljudi pruža priliku za slobodno kretanje po gradu. (*Ograničenja se mogu primjenjivati ovisno o zemlji u skladu s mjerodavnim zakonima. Osim toga, Yamaha preporučuje svim vozačima da prođu tečaj osposobljavanja za vožnju motocikla prije vožnje nekog od vozila s dva ili tri kotača.)

  Ekonomičan i snažan Blue Core od 300 ccm

  Ekonomičan i snažan Blue Core od 300 ccm

  Uz pogon snažnog i ekonomičnog motora Blue Core od 300 ccm, model Tricity 300 predstavlja sljedeću razinu serije Urban Mobility. Tekućinom hlađeni 4-taktni jednocilindrični motor ima obilje snage za duže vožnje na autocesti – snažnim i besprijekornim okretnim momentom pri niskom broju okretaja i optimiziranim automatskim mjenjačem jednostavno ga pokrećete i krećete!

  Standing Assist

  Standing Assist

  Gradska putovanja obično uključuju mnogo zaustavljanja i kretanja tijekom vožnje, pa je Yamaha razvila Tilt-Lock sustav pomoći za olakšano zaustavljanje na semaforima ili križanjima.

  Najlaganiji u klasi / Velika autonomija

  Najlaganiji u klasi / Velika autonomija

  Tricity 300 dizajniran je tako da vam da laganu okretnost skutera s dodatnim osjećajem povjerenja i stabilnosti 3 kotača. Osim što je najlaganiji model u klasi, posjeduje još jednu od vrhunskih specifikacija – s 13-litarskim rezervoarom i aerodinamičnim tijelom i vjetrobranom, predstavlja pametniji izbor za duga putovanja.

  Veliki prostor za pohranu

  Veliki prostor za pohranu

  Pored dobrog sportskog izgleda, elegantne karoserije i specifikacija najboljeg modela u klasi, dinamični Tricity 300 također je iznimno praktično i funkcionalno vozilo. Tu je prostor za pohranu za dvije integralne kacige ili A4 poslovnu torbu, a za paljenje i zaključavanje možete koristiti praktični Smart Key ključ. Istosmjerna utičnica na prednjoj ploči namijenjena je za vaše uređaje.

  LCD instrumenti i visokokvalitetna završna obrada

  LCD instrumenti i visokokvalitetna završna obrada

  Tricity 300 je vrhunsko vozilo kvalitetnog izgleda i vrhunske završne obrade. Njegove superiorne specifikacije uključuju ploču s instrumentima po uzoru na automobilske koja prikazuje ključne informacije na jasan i razumljiv način. Indikatorska svjetla prikazuju ABS, Standing Assist sustav pomoći, TCS i ambijentalnu temperaturu zraka – uz korisno upozorenje na temperaturi od 3ºC i nižoj.

  Disk kočnice velikog promjera

  Disk kočnice velikog promjera

  Dizajn modela Tricity 300 s 3 kotača stvara osjećaj poboljšane stabilnosti i samopouzdanja a namijenjen je za uporabu na raznovrsnim površinama i pri različitim uvjetima vožnje. Prednji i stražnji diskovi od 267 mm koji su najbolji u datoj klasi pružaju iznimnu snagu zaustavljanja – a jedinstveni sustav kočenja i ABS tvrtke Yamaha omogućuju bolju kontrolu u uvjetima mokrog i klizavog terena.AGREGAT  
 
Tip agregata  
1 cilindar, hlađenje tekućinom, 4 takta, SOHC
Zapremina  
292 cm³
Promjer x hod  
70.0 mm x 75.9 mm
Omjer kompresije  
10.9 : 1
Maksimalna snaga  
 20,6 kW @ 7.250 okr/min
Maksimalan okretni moment  
29 Nm @ 5.750 okr/min
Sustav podmazivanja  
Mokri karter
Napajanje gorivom  
Elektronsko ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja  
TCI
Sustav pokretanja  
Električno
Sustav prijenosa  
V-remen, automatski
ŠASIJA  
 
Okvir  
Čelični
Sustav prednjeg ovjesa  
Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda  
100 mm
Sustav stražnjeg ovjesa  
Njihajuća ruka
Hod ovjesa straga  
 84  mm
Prednja kočnica  
Hidraulička disk kočnica, Ø 267 mm (ABS)
Stražnja kočnica  
Jednostruki disk,  Ø 267 mm (ABS)
Prednja guma  
120/70-14
Stražnja guma  
140/70-14
DIMENZIJE  
 
Ukupna dužina  
2.250 mm
Ukupna širina  
815 mm
Ukupna visina  
1.470 mm
Visina sjedala  
795mm
Međuosovinski razmak  
1.595 mm
Minimalna udaljenost od tla  
130 mm
Ukupna težina  
ABS 239 kg
Kapacitet spremnika goriva  
13.0 litara