NMAX 125 2023

3.999,00 € 30.130,47 kn
Detalji Tehnički podaci Dodatna opremaKonfigurator opreme

NMAX 125

Sada je vrijeme da ponovno razmotrite način na koji se krećete gradom, a potpuno novi NMAX 125 Yamahina je vizija nove osobne mobilnosti. Pogonjen živahnim i ekonomičnim Blue Core agregatom od 125 ccm, koji udovoljava standardu EURO5 i može vas odvesti na udaljenost od oko 500 km s jednim spremnikom goriva, ovaj jednostavan prigradski skuter isporučuje se uz vrhunsku završnu obradu i iznimna tehnička svojstva po pristupačnoj cijeni.

Stopljen s gradom

Sportski i dinamičan novi oklop modela NMAX 125 ima dotjerana prednja i stražnja LED svjetla te aerodinamičan izgled koji pruža bolju zaštitu od vjetra i kiše. Potpuno novo podvozje osigurava poboljšanu upravljivost u užurbanom gradskom prometu – a jednostavna ergonomija pruža najudobniji način kretanja.

Oduševit će vas vrhunska tehnologija koja dolazi kao standardna oprema! Nova upravljačka jedinica za jednostavnu komunikaciju (SCCU, Simple Communication Control Unit) na modelu NMAX 125 spaja se putem Bluetootha s vašim pametnim telefonom kako bi vam pružila pristup bitnim informacijama – a značajke poput paljenja bez ključa Smart Key, utičnice i spremišta ispod sjedala čine svakodnevni život mnogo lakšim.

Kratki pregled

 • Agregat Blue Core od 125 ccm koji udovoljava standardu EURO5
 • Novi sportski dizajn oklopa
 • Upravljačka jedinica za jednostavnu komunikaciju (SCCU, Communication Control Unit)
 • Sustav Smart Key
 • Novi dizajn okvira
 • Sustav kontrole trakcije
 • Sustav kretanja i zaustavljanja
 • Spremište ispod sjedala
 • Veći LCD instrumenti
 • Utičnica za napajanje i prednji džepovi
 • Prednje i stražnje disk kočnice sa ABS sustavom
 • alt


  Agregat Blue Core od 125 ccm koji udovoljava standardu EURO5

  Bez obzira na to putujete li prometnom gradskom ulicom ili u predgrađe kako biste se družili s prijateljima, novi sportski model NMAX 125 pruža vam idealan spoj performansi, zabave i ekonomičnosti. Tihi Blue Core agregat od 125 ccm koji udovoljava standardu EURO5 troši vrlo malo goriva i pruža snažno ubrzanje kako bi vas držao izvan prometnih zastoja – a veći spremnik goriva od 7,1 litara omogućuje vam da prijeđete od oko 300 km prije sljedećeg punjenja.


 • alt


  Novi sportski dizajn oklopa

  Yamaha je novi model NMAX 125 podigla na slijedeću razinu s pomoću novog dizajna oklopa koji ima suvremeni prednji pokrov s novim dvostrukim glavnim LED svjetlom novog dinamičnog stila i ugrađenim pozicijskim svjetlima – dok novo stražnje LED svjetlo i integralni prednji i stražnji pokazivači smjera poboljšavaju vrhunski izgled i osjećaj Yamahinog vrhunskog skutera osnovne razine u klasi 125.


 • alt


  Upravljačka jedinica za jednostavnu komunikaciju (CCU, Communication Control Unit)

  NMAX je prvi skuter na kojem je ugrađena Yamahina upravljačke jedinica za komunikaciju (CCU, Communication Control Unit) koja vam pruža informacije i čini svaku vožnju ugodnijom. Preuzmite aplikaciju „MyRide” na svoj pametni telefon i povežite se putem Bluetootha. Možete pristupiti ogromnoj količini tehničkih i pogonskih informacija – a skuter možete pronaći i s pomoću parkirnog lokatora unutar aplikacije!* *S pomoću zadnje lokacije s koje je povezan telefon, a ne GPS-a.


 • alt


  Sustav Smart Key

  NMAX je jedan od najsofisticiranijih skutera u klasi, a isporučuje se s Yamahinim sustavom Smart Key kao standardnom opremom. Kada god u džepu ili torbi imate uređaj Smart Key, taj će vam sustav bez ključa omogućiti da pokrenete svoj model NMAX, štedeći vam vrijeme i čineći cijeli postupak puno jednostavnijim i praktičnijim. Nema više zafrkancije s traženjem konvencionalnih ključeva noću na mračnom parkiralištu!


 • alt


  Novi dizajn okvira

  Potpuno novi okvir skriven je iza dinamičnog novog oklopa i ima bitnu ulogu u pretvaranju modela NMAX u Yamahinog najuspješnijeg gradskog putnika. Potpuno novi dizajn ima veći spremnik za gorivo od 7.1 litara smješten u središnjem tunelu radi bolje raspodjele težine za izvrsnu upravljivost – a novo podvozje i oklop omogućuju ugodniji položaj u vožnji s povećanom zaštitom od vjetra i smanjenjem buke.


 • alt


  Sustav nadzora trakcije

  Novi NMAX sada se isporučuje sa sustavom nadzora trakcije (TCS) koji vam osigurava pouzdaniju vožnju na rastresitim ili skliskim površinama kao što su vlažne kaldrme ili tramvajska pruga. Kad TCS osjeti da će se dogoditi bilo kakvo proklizavanje stražnjeg kotača, trenutačno smanjuje pogon na stražnji kotač, tako da guma održava pravac – omogućujući pouzdanu vožnju u nepovoljnim vremenskim uvjetima i raznim površinama.


 • alt


  Sustav kretanja i zaustavljanja

  Vozeći tako ekonomičan skuter već pomažete u smanjenju emisije ugljika, a kako biste još više pomogli u daljnjem smanjenju gradskog zagađenja i smanjili potrošnju goriva model NMAX ima Start & Stop sustav koji prekida rad agregata kad se zaustavljate na semaforima ili u zakrčenim ulicama. Kad se na semaforu upali zeleno, samo otpustite kočnice i zakrenite gas i agregat koji udovoljava standardu EURO5 odmah se pokreće.


 • alt


  Spremište ispod sjedala

  Osim što je on Yamahin najsportskiji i najdinamičniji skuter od 125 ccm u klasi Urbane mobilnosti, NMAX ima i praktičnu stranu koja ga čini idealnim suputnikom za rad i igru. Podignite oblikovano dvostruko sjedalo i moći ćete pristupiti prostranom pretincu za pohranu koji je dovoljno velik da u njega stane kaciga i ostali osobni predmeti kad se parkirate.


 • alt


  Povezani LCD instrumenti

  Ovaj vrhunski, ali pristupačni gradski skuter opremljen je novorazvijenim visokotehnološkim LCD instrumentima koji su povezani s novim uređajem CCU. Osim što prikazuje brzinu, udaljenost, razinu goriva i temperaturu, ovaj povezani zaslon ima vezu s uređajem CCU i sadrži ikone koje će svijetliti i izvješćivati vas o dolaznim pozivima, porukama e-pošte i SMS porukama – kao i prikazivati stanje baterije vašeg pametnog telefona.


 • alt


  Utičnica za napajanje i prednji džepovi

  Zahvaljujući jednostavnosti uporabe modela CCU i širokom rasponu funkcija aplikacije MyRide, NMAX vam omogućuje da ostanete u potpunosti povezani gdje god da odete – kako biste bili sigurni da nikada nećete propustiti važnu komunikaciju sa suradnicima i prijateljima. Praktična utičnica omogućuje da vaš pametni telefon bude potpuno napunjen tijekom vožnje, a prednji džepovi su mjesto za pohranu osobnih stvari koje je nepropusno za vremenske uvjete.


 • alt


  Prednje i stražnje disk kočnice sa ABS sustavom

  Vrhunska specifikacija modela NMAX uključuje moćni sustav kočenja s prednjim diskom od 230 mm i stražnjim diskom od 230 mm koji vam pružaju puno uglađene zaustavne snage koju možete nadzirati – a ABS sustav sprječava slučajnu blokadu kotača koja se može dogoditi ako tijekom vožnje prekomjerno pritisnete kočnicu na rastresitim ili skliskim površinama.


AGREGAT  
 
Tip agregata  
1 cilindar, hlađenje tekućinom, 4 takta, SOHC, 4 ventila
Zapremina  
125 cm³
Promjer x hod  
52.0 mm x 58.7 mm
Omjer kompresije  
11.2  : 1
Maksimalna snaga  
9 kW ( 12,2 ks)  @ 7.500 okr/min
Maksimalan okretni moment  
11.2 Nm @ 6.000 okr/min
Sustav podmazivanja  
Mokri karter
Napajanje gorivom  
Ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja  
TCI
Sustav pokretanja  
Električno
Sustav prijenosa  
V-remen, automatski
ŠASIJA  
 
Okvir  
Čelični
Sustav prednjeg ovjesa  
Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda  
100 mm
Sustav stražnjeg ovjesa  
Njihajuća ruka
Hod ovjesa straga  
85 mm
Prednja kočnica  
Hidraulička jednostruka disk kočnica
Stražnja kočnica  
Hidraulička jednostruka disk kočnica
Prednja guma  
110/70-13
Stražnja guma  
130/70-13
DIMENZIJE  
 
Ukupna dužina  
1.935 mm
Ukupna širina  
740 mm
Ukupna visina  
1.160 mm
Visina sjedala  
765 mm
Međuosovinski razmak  
1.340mm
Minimalna udaljenost od tla  
125 mm
Ukupna težina  
131 kg
Kapacitet spremnika goriva  
7.1 litara